Hallo online wereld!

Hallo online wereld!

Het leek mij altijd al een leuk idee om een blog te starten over het wel en wee van mijn tournee. Aangezien ik dan toch met een eigen onderneming ben begonnen, in de prachtige omgeving van zuid Zweden, leek mij dit het ideale begin om te gaan bloggen! Ik zit nu in de praktische opstartfase van mijn bedrijf, dus daarmee wordt MB Vildmark vanaf dag 1 beschreven. Hoe leuk is dat!!

Ze zeggen dat het de kunst is van het bloggen, om de lezer mee te nemen in je wereld met schitterende foto’s en pakkende verhalen. Verhalen heb ik nog wel ergens liggen en anders vind ik ze wel. Een fototoestel heb ik volgens mij ook nog wel ergens liggen, dus daarmee zal het zeker gaan lukken.

Deze blog zal uiteraard gebruikt worden om mijn bedrijf te promoten en om te proberen om het de bezoekers zo lekker als mogelijk te maken, zodat ze een workshop of een cursus zullen gaan boeken. Daarnaast lijkt het me leuk om hier een educatieve twist aan te geven, om een beeld van mijn bedrijf en leven neer te zetten en om mijn website wat meer interactiever te maken. Want daar draait een blog nou eenmaal om.

Ik zal alleen wat posten, als er ook daadwerkelijk echt iets te posten valt. Onzinnigheden worden toch niet gelezen en dat zou zonde van de inhoud en tijd zijn. We zullen het meemaken.

Welkom in de wereld van MB Vildmark!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *